Στράτος Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε on air και έδειξε στην κάμερα τους κοιλιακούς του (vid)

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για την εμπειρία του στη «Φάρμα», ενώ απάντησε και στον Τάσο Ξιαρχό που είχε δηλώσει ότι δεν έκανε κάθε μέρα μπάνιο.

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, το πρωί της Δευτέρας (10/5). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό», ο Στράτος Τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Αφού την έκανε μερικούς κύκλους γύρω από το τραπέζι, εκπλήσσοντας τους πάντες, έβγαλε τη μπλούζα του για να δείξει σε όλους το γυμνασμένο σώμα του.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στη «Φάρμα», ενώ απάντησε και στον Τάσο Ξιαρχό που είχε δηλώσει ότι δεν έκανε κάθε μέρα μπάνιο. «H αγάπη που νιώθω με κάνει να πετάω. Υπάρχουν άνθρωποι που μας προστατεύουν από παντού. Δεν το μετάνιωσα. Είναι θετικό το πρόσημο. Η "Φάρμα" θα πρέπει να διδάσκεται στο σχολείο. Η επικοινωνία είναι το βασικό πρόσημο της εποχής μας. Καθόλου δε ζορίστηκα. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος γιατί ήξερα πως μας πρόσεχαν. Εγώ δεν έσπασα ποτέ. Δε ζορίστηκα ούτε μια στιγμή.

Κοντά ήμουν με όλους, γιατί εγώ το επέλεξα. Η ελευθερία, η αγάπη, η νίκη είναι επιλογή. Επιλέγεις να είσαι ευτυχισμένος. Εγώ ερχόμουν κοντά με όλους. Αν εκραγώ αυτό φαίνεται. Αν έβγαινα εκτός εαυτού θα με σταμάταγαν οι ψυχολόγοι, γιατί δε θα ήθελαν να γίνει κανένα ατύχημα μέσα στη "Φάρμα". Η φωνή δεν είναι απαραίτητα θυμός. Η κατανόηση δε χαρίζεται, ούτε διαβάζεται στα βιβλία. Από τον πάγκο προσπαθούσα να τους στηρίξω όλους.

 

 

Κέρδισα στο παιχνίδι. Όταν είσαι 56 χρονών και δεν έχεις προετοιμαστεί… Δε βάφω ούτε τα μαλλιά μου, ούτε τα γένια μου. Πριν μπω στη "Φάρμα" είχα χτυπήσει στο δεξί μου μάτι. Πρότεινα να μπω ένα μήνα μετά. Δεν έκανα μπότοξ, αλλά χρειάστηκε να βάλω υαλουρονικό. Η μάνα μου με γέννησε στα 15. Μπήκα στη Φάρμα για εκείνη. Της οφείλω όλη μου την ύπαρξη. Μπήκα για να βλέπει ο γιος μου τι σημαίνει να μη φοβάσαι.

Δουλειές κάναμε όλοι, αλλά δε φαινόνταν. Εδώ πέρα με κατηγόρησε ο Ξιαρχό πως δεν κάνω μπάνιο. Που κάθε μέρα έκανα. Ίσως ήθελε να με τρίψει στην πλάτη. Δε ξέρω γιατί το είπε αυτό. Εγώ πήγαινα κάθε μέρα στην τουαλέτα, που δεν είχε κάμερα και έπλενα τα απόκρυφα σημεία μου. Που δε μπορούσα να τα πλύνω on camera.

Μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή μου, ήμουν κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο. Δεν ήθελα να ακούσω κανέναν εκτός από την οικογένειά μου. Για δυόμιση μήνες η οικογένειά μου ήταν η "Φάρμα". Κάθε μέρα ήταν μια δοκιμασία. Δεν ήθελα να γίνω αρχηγός γιατί δεν ήθελα να διαλέξω κανέναν να φύγει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Πηγή: www.ethnos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ