Αν κάνεις σεξ θα ζήσεις περισσότερο;

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το μυστικό της μακροζωίας κρύβεται στο κρεβάτι σου.

Ο συνδυασμός δραστήριας ερωτικής ζωής και ύπνου αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να αγγίξεις τα βαθιά γεράματα

Εντελώς αφαιρετικά, ναι, το σεξ είναι ελιξίριο ζωής. Σύμφωνα με την έρευνα Ελλήνων επιστημόνων, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο συνέδριο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, ο συνδυασμός δραστήριας ερωτικής ζωής και ύπνου αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες ώστε το ταξίδι από τον πάνω στον κάτω κόσμο να πραγματοποιηθεί στα πολύ βαθιά γεράματα (αν και καλό θα ήταν τα δύο παραπάνω να μη συμβαίνουν ταυτόχρονα).

Συγκεκριμένα, μερικοί, έστω και λίγοι, γύροι σεξ μες στην εβδομάδα (και όχι στο μήνα, χρόνο κ.λπ.) θωρακίζουν την καρδιά από τον κίνδυνο μοιραίων νοσημάτων, όπως είναι το έμφραγμα, και μας ντοπάρουν με καλές ορμόνες, οι οποίες ωφελούν την ψυχική μας υγεία.

Βασισμένοι στα αποτελέσματα των δικών τους εργασιών, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Bristol, οι οποίοι για είκοσι ολόκληρα χρόνια παρακολουθούσαν την καρδιακή υγεία και τη σεξουαλική δραστηριότητα 914 αντρών σε ένα χωριό της Ουαλίας, επιβεβαιώνουν ότι εκείνοι που έκαναν περισσότερο σεξ είχαν πιο δυνατή καρδιά.

Αν λοιπόν, εκτός από σεξ, ρίχνεις κι έναν ύπνο το μεσημεράκι, γυμνάζεσαι, περιορίσεις τα λιπαρά, πίνεις κόκκινο κρασί, και τρως καλές τροφές, όπως φιστίκια και βατόμουρα, θα αυξήσεις τις πιθανότητες να θάψεις πολύ κόσμο. Στο ευχόμαστε ολόψυχα!

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μήπως ο καιρός επηρεάζει την όρεξή της για σεξ;