Η πιο κατάλληλη στιγμή της ημέρας για να φας υδατάνθρακες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο οργανισμός του καθενός από εμάς είναι ελάχιστα γνώριμος. Οι περισσότεροι δεν έχουμε μάθει καλά το τι είμαστε και έχουμε πολλές περιοχές που δεν γνωρίζουμε.

Μια απ’ αυτές είναι πότε λειτουργεί καλύτερα ο οργανισμός, ώστε να φέρει εις πέρας την επιθυμία. Αν για παράδειγμα θέλουμε να κάψουμε πιο γρήγορα το περιττό λίπος, τότε πότε είναι η πιο σωστή στιγμή;

Αρχικά, να πούμε ότι το λίπος είναι απότοκο κυρίως της κατανάλωσης υδατανθράκων. Πατάτες, ζυμαρικά κ.α. δημιουργούν απόθεμα. Άλλες τροφές προσφέρουν καλούς υδατάνθρακες, άλλες τους κακούς.

Και για τις δύο περιπτώσεις υπάρχει μία στιγμή που κρίνεται ως η καλύτερη για να κάψουμε λίπος. Στο πείραμα που έκαναν διατροφολόγοι και καθηγητές στο πανεπιστήμιο του Surrey, φάνηκε ότι το να κάψεις λίπος είναι μια διαδικασία με διαφορετικά χαρακτηριστικά για τον άνδρα και τη γυναίκα.

Όσοι συμμετείχαν στο πείραμα, έκαναν για 3 φορές την εβδομάδα 3 συγκεκριμένα προγράμματα γυμναστικής και αυτό διήρκεσε για έναν μήνα. Στην περίπτωση του άντρα, η καλύτερη στιγμή για να φύγει μεγάλη ποσότητα κακού λίπους είναι μετά την γυμναστική.

Αντίθετα, για την γυναίκα η καλύτερη στιγμή να καταναλώσει υδατάνθρακες έρχεται ακριβώς πριν τη γυμναστική.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο καλύτερος συνδυασμός λιπαρών και υδατανθράκων για να «στεγνώσεις»
  • 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τους υδατάνθρακες
  • Οι κορυφαίες τροφές χωρίς υδατάνθρακες για δίαιτα (λίστα)
  • Το τεστ με το κράκερ που θα σε κάνει να μάθεις αν οι υδατάνθρακες σε παχαίνουν
  • Supercarb Fast: Μια πρωτοποριακή και γρήγορη πηγή μοναδικών υδατανθράκων
  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
loading...