Οι μεγάλες πανάκριβες λατρείες του Lionel Messi

  • Κατηγορία Auto
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Αργεντίνος παικταράς, Lionel Messi, έχει και αυτός τις… λατρείες του!

Έχει σημειώσει από το 2003 που ήταν στην Barcelona έως πέρσι, τα περισσότερα γκολ (474), σημειώνοντας και 36 φορές hat trick (τρία γκολ σε ένα παιχνίδι). Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει κατακτήσει 7 φορές τη Χρυσή Μπάλα και 6 φορές το Χρυσό Παπούτσι στην Ευρώπη. Προφανώς, ο Messi είναι και ένας από τους πλουσιότερους παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο και ως τέτοιος, έχει την άνεση να φιλοξενεί στο γκαράζ του σπιτιού του, όποιο αυτοκίνητο επιθυμεί.

Εδώ πρέπει να πούμε πως σε αντίθεση με τον CR7, ο Messi σπάνια επιδεικνύει τα αυτοκίνητά του, σε βαθμό που πολλοί από εμάς δεν γνώριζαν πως ο Αργεντίνος μέσος είχε το σχετικό πάθος. Στην πραγματικότητα, λίγες είναι οι φωτογραφίες που μπορεί να βρει κανείς με τον Messi πίσω από το τιμόνι κάποιου από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Barca, ο Messi κυκλοφορούσε αρκετά συχνά με ένα Audi RS 6 Avant. Αυτό συνέβαινε ως μέρος της χορηγικής σχέσης που είχε η ομάδα με την Audi βάσει της οποίας ο Messi πολύ συχνά άλλαζε μοντέλο- πάντα της Audi (Α7, Q7 και R8 Spyder).

Εκτός των Audi όμως, φήμες θέλουν τον Lionel Messi το 2016 να κερδίζει δημοπρασία για μια Ferrari 335 S Spider Scaglietti του 1957, η τιμή της οποίας υπολογίστηκε στα 37 εκατομμύρια δολάρια. Οι ίδιες οι φήμες πάντως, έκαναν λόγο και για ενδιαφέρον του Cristiano Ronaldo για το ίδιο αυτοκίνητο που άνηκε στον Sir Stirling Moss. Από την άλλη, ξέρουμε πως ο Messi αγόρασε επίσης μια Pagani Zonda Tricolore, ένα μοντέλο του οποίου το κόστος ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Τα επόμενα ακριβότερα αυτοκίνητά του ήταν μια Mercedes SLS AMG και μια Maserati Gran Turismo MC Stradale, αυτοκίνητα τα οποία αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βαρκελώνη.

Όπως πολλοί άλλοι σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο Messi είναι «οπαδός» των Range Rover και πιστεύεται πως έχει στην κατοχή του ένα Voque και ένα Sport.

Πάντως με τη μετακίνησή του στην PSG, ο Messi κινείται με μια Mercedes GLE 43 AMG, που εκτιμάται ότι σε κόστος έφτασε κοντά στα 100.000 ευρώ.

Πηγή: www.newsauto.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ