Έτρωγε καθημερινά 6 αυγά, 2 κιλά χοιρινό, ψάρι και κοτόπουλο - Δεν θα πιστεύετε τι έγινε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όταν o Αλαστάιρ Ουίλσον κοίταξε πόσο ζυγίζει το 2012 και είδε ότι ήταν 127 κιλά, αποφάσισε ότι ήταν καιρός για αλλαγή. Ξεκίνησε διατροφή με κοτόπουλο, αυγά και άλλα που τον άλλαξαν ριζικά.

Ήταν περίπου 25 ετών, σκέφτηκε ότι ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής του, και δεν ήθελε να πάνε χαμένα. Το υπερβολικό βάρος δεν ήταν απλά μια φυσική επιβάρυνση, αλλά και ψυχολογική.

Στην αρχή ένιωθε ότι έπρεπε να ξεπεράσει ένα τεράστιο εμπόδιο, απλά για να πάει στο γυμναστήριο και να ασκηθεί. Αλλά μόλις απέκτησε ένα σαφή στόχο, άρχισε να λειτουργεί: θα έχανε βάρος και θα γινόταν bodybuilder! Η αλλαγή της διατροφή του κατέληξε να είναι μια μεγαλύτερη πρόκληση: «Η διατροφή μου ήταν λίγο πολύ αυτάρεσκη και αποτελείτο κυρίως από τρόφιμα που ήταν εύκολο να μαγειρευτούν. Δεν φρόντιζα τον εαυτό μου, αλλά κατάφερα να τα αλλάξω όλα αυτά.»

Σήμερα ο 28χρονος μοιάζει με ένα μπρούτζινο άγαλμα: ο νεαρός πατέρας ζυγίζει 80 κιλά, και το σώμα του είναι απαλλαγμένο από κάθε γραμμάριο λίπους. Νιώθει ικανοποιημένος με την εμφάνιση που έχει τώρα. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς τι έχει πετύχει όταν δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά.

Το μυστικό του; Ένας καλός χασάπης που τον προμηθεύει με καλό κρέας. Χωρίς τη βοήθεια του κρεοπώλη του, ο ίδιος ο Αλαστάιρ λέει ότι δε θα τα κατάφερνε. Για να αποκτήσει περισσότερους μύες, ο Αλαστάιρ έπρεπε να τρώει πολλές πρωτεΐνες. Ξεκίνησε την κατανάλωση έξι αυγών την ημέρα (μόνο τα ασπράδια), 400 γρ. μπριζόλα, 400 γρ. φιλέτο ψαριού και 600 γρ. κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο πολλά, ήταν και πολύ ακριβά. Μάλιστα η κατανάλωση της πέτσας στο κοτόπουλο, μπορεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

 0jpg

Δεν ήθελε να τρώει κακής ποιότητας κρέας, που δε θα είχε πολλά θρεπτικά συστατικά ή μικρότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Έτσι ξεκίνησε την αναζήτηση ενός κατάλληλου μέρους για να προμηθεύεται το φαγητό του. Και έτσι γνώρισε τον τοπικό κρεοπώλη Άλαν Έλιοτ.

Ο Αλαστάιρ άρχισε να αγοράζει όλα τα κρέατα από τον Alan σε μειωμένη τιμή σε αντάλλαγμα την προώθηση του χασάπη σε εκδηλώσεις bodybuilding, στη δουλειά, το γυμναστήριο, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια αρκετά ασυνήθιστη συμφωνία …

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τα πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε πραγματικά αποφασισμένοι. Μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς τη ζωή σας, ακόμη και το σώμα σας. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τις προσωπικές κακές συνήθειες, όπως μαρτυρεί ο Αλαστάιρ . Αλλά μόλις κάνετε μια μικρή πρόοδο, θα βρείτε το κουράγιο για να συνεχίσετε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ