Τα «μυστικά» του απίστευτου Σκόλα και η προπόνηση του Ρόκι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο 39χρονος Λουίς Σκόλα περνά μέρες... δεύτερης νιότης και με τρομερές εμφανίσεις οδήγησε την Αργεντινή στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ήταν από τα πρόσωπα της διοργάνωσης αφού τα επιτεύγματά του ξεσήκωσαν τους φίλους του αθλήματος, με τον πατέρα του, Μάριο, να αποκαλύπτει το μυστικό του Αργεντινού ηγέτη.

«Ο Λουίς έκανε την προπόνηση του Ρόκι. Ξεκινούσε την προπόνηση με τρέξιμο στις 7 το πρωί, όταν έκανε τόσο κρύο που μπορούσες να πεθάνεις. Προπονείτο για ώρες, ξανά και ξανά σαν ένας μικρός Ρόκι. Είναι πεισματάρης. Όταν βάζει κάτι στο κεφάλι του το κάνει και δεν σταματάει. Ήθελε να παίξει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι απλώς να κάθεται στον πάγκο και να δίνει συμβουλές. Προσάρμοσε το παιχνίδι του. Είναι ένας μαθητή του παιχνιδιού και κατάλαβε τι αλλαγές έπρεπε να κάνει», υποστήριξε ο Μάριο Σκόλα, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Το πόσο καλά έχει παίξει με έχει εκπλήξει για να πω την αλήθεια. Το πόσο δούλεψε όμως, όχι, επειδή ξέρω ότι είναι έχει εμμονή με αυτό. Από τον Φεβρουάριο σχεδίαζε να το κάνει αυτό και μου είπε να τα ετοιμάσω όλα για να είναι συγκεντρωμένος για 3 μήνες».

Τέλος, ο Μάριο Σκόλα αναφέρθηκε και στην συμβολή του Μαρτσέλο Λόπεζ, του προσωπικού γυμναστή του Λουίς Σκόλα.

«Είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Είναι και οι δύο τρελοί. Ο Μαρτσέλο άλλαξε τα πάντα, από την διατροφή του μέχρι την προπόνησή του. Αυτό είναι το μυστικό».

 

 

Οι ατομικές

Στα 39 του, ο Σκόλα προσέλαβε τρεις γυμναστές για... full time δουλειά, αποκλειστικά για εκείνον. Κάθε μέρα, για 16 εβδομάδες, έβαζε το ξυπνητήρι στις 6:00 το πρωί. Διπλές και τριπλές προπονήσεις ήταν επίσης στο καθημερινό του πρόγραμμα και ο Σκόλα απολαμβάνει πλέον την επιτυχία των κόπων του με μία σπουδαία πορεία και μία τεράστια διάκριση με την αγαπημένο του «Άλμα».

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ