Άρσεις θανάτου με τεντωμένα πόδια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια από τις πιο δύσκολες ασκήσεις φαντάζει ακόμη πιο σκληρή με τεντωμένα πόδια...

Οι άρσεις θανάτου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις όσον αφορά την οικοδόμηση δύναμης, μυϊκής μάζας, τη δημιουργία ενός στερεού πυρήνα και γενικά τη βελτίωση της συνολικής αθλητικής απόδοσης. Όταν εκτελείται σωστά, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της στάσης σας και στην ενίσχυση της πρόληψης τραυματισμών.

Με απλά λόγια, οι άρσεις θανάτου είναι μια άσκηση που εκπαιδεύει το σώμα σας να παίρνει ένα βαρύ αντικείμενο από το έδαφος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είναι ένα από τις 3 κύριες άρσεις στο άθλημα της Άρσης Βαρών, αλλά και μία βασική άσκηση στο Bodybuilding.

Πως να εκτελέσεις σωστά τις άρσεις θανάτου με τεντωμένα πόδια:

1. Πιάστε δύο αλτήρες και κρατήστε τους στο πλάι.

2. Σταθείτε με τον κορμό σας ευθύ και τα πόδια σας περίπου στο πλάτος των ώμων. Τα γόνατα πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένα.

3. Διατηρώντας τα γόνατα ακίνητα, χαμηλώστε τους αλτήρες μπροστά από τα πόδια σας κάμπτοντας στη μέση και κρατώντας την πλάτη σας ευθεία. Συνεχίστε να κινείστε προς τα κάτω εκπνέοντας μέχρι να νιώσετε ένα τέντωμα στους οπίσθιους μηριαίους.

4. Ξεκινήστε να ανεβάζετε ξανά τον κορμό σας, επεκτείνοντας τους γοφούς και τη μέση μέχρι να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

Πηγή: www.fit-blaster.com

1111banner

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτές τις ασκήσεις μην περιμένεις να φτιάξεις σώμα
  • Καθίσματα με την μπάλα στον τοίχο
  • Οι super ασκήσεις για το εσωτερικό των μηρών (video)
  • Ποια είναι η Trap-Bar που κάνει παιχνιδάκι την πιο οδυνηρή άσκηση
  • Nordic Drops: Η πιο μάχιμη άσκηση για πόδια και γλουτούς από μια bodybuilder! (videos)
  • Ένα δεκάλεπτο-φωτιά για τα πόδια σου
loading...