2 νέες μέθοδοι για να μειώσεις το κοιλιακό λίπος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πώς θα βγεις το καλοκαίρι φέτες στην παραλία.

Το πώς να φτιάξεις six-pack σαν το ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Wolverine (Hugh Jackman), είναι μια από τις πιο περιζήτητες ερωτήσεις στο Google, ειδικά για εκείνους τους άντρες που αισθάνονται ότι το καλοκαίρι πλησιάζει. Και η απάντηση βρίσκεται εδώ.

Για να αποκτήσεις μια επίπεδη κοιλιά το συντομότερο δυνατόν, η λύση δεν κρύβεται πίσω από την κατάλληλη διατροφή (η οποία απαιτεί χρόνο) ή μια έντονη προπόνηση (η οποία απαιτεί πόνο), παρά μόνο σε δυο θεραπείες, που καταφέρνουν να κάνουν το χρόνο και τον πόνο παρελθόν.

Six-pack με CoolSculping
Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία που "παγώνει" το συσσωρευμένο σωματικό λίπος και το βοηθά να αποβληθεί από τον οργανισμό χωρίς την ανάγκη χειρουργικών διαδικασιών, όπως η λιποαναρρόφηση. "Το ειδικό μηχάνημα, εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς παρέχοντας υψηλά επίπεδα ψύξης, τα οποία νεκρώνουν το λιπώδη ιστό χωρίς να καμία ανεπιθύμητη επίδραση στους μυς ή τα όργανα και, κυρίως, χωρίς ίχνος πόνου", λέει η Donatella Mecchia, γιατρός αισθητικής και εναλλακτικής ιατρικής στην κλινική Juneco του Μιλάνου.

Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά. Ωστόσο έπειτα από δυο εβδομάδες τα λιπώδη κύτταρα που εκτίθενται σε αυτήν την αλλαγή θερμοκρασίας, ξεκινούν μια διαδικασία αυτοκαταστροφής και φυσικής αποβολής μέσω των ούρων. Μέσος όρος αποβολής κοιλιακού λίπους είναι το 20% με την πρώτη συνεδρία και έως 50% έως το τέλος της θεραπείας CoolSculping.

"Οι ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία είναι άντρες οι οποίοι γυμνάζονται έστω και περιστασιακά και οι οποίοι δεν έχουν τάσεις βουλιμίας", λέει η Mecchia.

> Κόστος: Ανάλογο της έκτασης της περιοχής, με μίνιμουμ τα 600€ ανά συνεδρία.

10dc6c67162b4000a970ee873b3250c3

Πιο αδύνατη κοιλιά σε 10 λεπτά με Laser Waves

Στις περιπτώσεις που το κοιλιακό λίπος δεν αποτελεί μόνιμη και διαχρονική κατάσταση, η τόνωση και μόνο των ιστών αρκεί για να παράξει αποτελέσματα six-pack, μέσω μιας θεραπευτικής μεθόδου η οποία χρησιμοποιεί εστιασμένα μικροκύματα, που εκπέμπονται μόνο σε επαφή με το δέρμα. "Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες όπως η ραδιοσυχνότητα -που θερμαίνει την επιφάνεια του δέρματος- τα μικροκύματα Laser Waves διεισδύουν στον υποδόριο λιπώδη ιστό κρατώντας τον περιβάλλοντα ιστό υγιή και τονωμένο", εξηγεί η Mecchia.

> Το πιο καλό νέο είναι ότι η θεραπεία διεξάγεται σε σύντομες συνεδρίες που δεν ξεπερνούν τα 10 λεπτά, με τη μέση τιμή να φτάνει στα 290€.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ