Περισσότερη όρεξη για μυϊκή μάζα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Δυσκολεύεστε να τρώτε αρκετά για να προσθέσετε την μάζα που επιθυμείτε; Τα πιο κάτω συμπληρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν.

Για όσους από εσάς δυσκολεύονται στο να αποκτήσουν σοβαρή μυϊκή μάζα, αυτό μπορεί να βασίζεται στην αδυναμία σας να τραφείτε αρκετά. Είναι απλά μαθηματικά: Το χτίσιμο των μυών χρειάζεται άφθονες θερμίδες από πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη, και αν δεν μπορείτε να καταναλώνετε αρκετές τότε απλά δεν θα αναπτυχθείτε.

Αυτό φαίνεται να είναι η απογοήτευση για αρκετούς νέους, οι οποίοι καίνε περισσότερες θερμίδες απ’ ότι παίρνουν. Εάν είστε ένας από αυτούς τα καλά νέα είναι ότι πολλά συμπληρώματα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την όρεξη σας και να πάρετε περισσότερες θρεπτικές ουσίες από τα τρόφιμα που τρώτε. Τα τρία ακόλουθα προϊόντα κάνουν ακριβώς αυτό, και να θυμάστε ότι όσο περισσότερο τρώτε, τόσο περισσότερο μεγαλώνετε.

Prunus Domestica
Αυτό είναι ένα εκχύλισμα από δαμάσκηνο το οποίο περιέχει συστατικά που διεγείρουν την απελευθέρωση της γρελίνης. Η γρελίνη είναι μία ορμόνη που παράγεται στο στομάχι και η λειτουργία της είναι να δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι το σώμα χρειάζεται τροφή. Με την αύξηση των επιπέδων της γρελίνης, μπορείτε να ξεγελάσετε το σώμα σας στη σκέψη πως πεινάτε παρά το γεγονός ότι τρέφεστε καλά. Επιπλέον, η έρευνα δείχνει ότι η αύξηση της γρελίνης οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης (GH) και του ινσουλινοειδούς αυξητικού παράγοντα-1 (IGF-I), οι οποίοι είναι και οι δύο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των μυών.

Τζίνζτερ
Επιστημονικά γνωστό ως Zingiber officinale, το τζίντζερ για αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί για ανακούφιση στομαχικών προβλημάτων, όπως η έλλειψη όρεξης, η ναυτία, οι σπασμοί του πεπτικού συστήματος και η δυσπεψία. Όλα αυτά μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια σας να καταναλώσετε τη μέγιστη ποσότητα φαγητού με σκοπό να κερδίσετε μυϊκή μάζα. Μειώνοντας έτσι τα συμπτώματα αυτά μπορεί να σας βοηθήσει στο να τρώτε περισσότερο. Το τζίντζερ είναι επίσης γνωστό ως ένας γαστρικός διαστολέας – αυξάνοντας το μέγεθος που επεκτείνεται το στομάχι σας και επιτρέποντας σας έτσι να καταναλώσετε περισσότερη πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λίπη σε κάθε γεύμα.

Πεπτικά ένζυμα (Digestive Enzymes)
Δεν χρησιμοποιούνται όλες οι πρωτεΐνες για το χτίσιμο των μυών αφού η πλειονότητα αυτών παρέχουν συγκεκριμένες λειτουργίες στο σώμα. Μια τέτοια λειτουργία είναι να δουλεύουν ως ένζυμα που καταλύουν χημικές αντιδράσεις. Κάποια ένζυμα καταλύουν τη διάσπαση των πρωτεϊνών, ενώ άλλα διασπούν υδατάνθρακες και λίπη. Χωρίς τις επαρκείς ποσότητες αυτών των ένζυμων, τα τρόφιμα που καταναλώνετε δεν θα διασπασθούν πλήρως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην πάρετε τα απαραίτητα αμινοξέα, τη ζάχαρη και το λίπος για την ανάπτυξη των μυών. Συμπληρώνοντας τη διατροφή σας με ένζυμα, μπορείτε να διασπάσετε περισσότερο από το φαγητό που τρώτε παίρνοντας έτσι περισσότερες θρεπτικές ουσίες από κάθε γεύμα βοηθώντας στο χτίσιμο των μυών.

Πηγή: www.fit-blaster.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ