Η πρώτη υποβρύχια ταινία ενηλίκων κυκλοφορεί και δεν σας κάνουμε πλάκα!

  • Κατηγορία Summer fun
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Εν έτη 2020 μία από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες παγκοσμίως με τζίρο δισεκατομμυρίων είναι αυτή της βιομηχανίας ταινιών ενηλίκων.

Όλα ξεκίνησαν το 1896 όταν στην Γαλλία γυρίστηκε η πρώτη ερωτική ταινία μετίτλο «Le Coucher de la Mariée» ένα 9λεπτο φιλμ όπου δυστυχώς σώζονται μόνο 2 λεπτά. Η συγκεκριμένη ταινία δεν περιέχει γυμνό αλλάγια τα δεδομένα της εποχής ήταν κάτι πολύ προκλητικό και προχωρημένο.

Αλλά αυτό που σίγουρα θα σας εκπλήσσει είναι ότι η πρώτη ταινία ερωτικού περιεχομένου στην Ευρώπη που απεικονίζεται γυμνό είναι Ελληνική και πρόκειται για την ταινία του Ορέστη Λάσκου με τίτλο «Δάφνις και Χλόη», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Λόγγου, αρχαίου Έλληνα συγγραφέα που έζησε την Ρωμαϊκή εποχή στις αρχές του 3ου αιώνα μ.Χ. Τα γυρίσματα της έγιναν το 1931 στη Λέσβο όπου διαδραματίζεται η ιστορία, αλλά και στην Κόρινθο. Η Ελλάδα πρωτοπόρος και σε αυτό τον χώρο!

Dafnis Xloi

*ΦΩΤΟ από την ιστορική ταινία

Μετην πάροδο των χρόνων αναπτύχθηκε παγκοσμίως η βιομηχανία ταινιών ενηλίκων. Πλέον Ελληνικές παραγωγές παίζουν παγκοσμίως και μάλιστα με διακρίσεις πρωταγωνιστών όπως αυτές της Ιννας Ιννάκι και του Τεό, σε Ευρώπη, Αμερική και πλέον μέσω διαδικτύου σε όλο τον πλανήτη.

Οι παραπάνω ξεκίνησαν ως πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν την δική τους εταιρία παραγωγής. Η SugarBabes.tv ιδρύθηκετο 2017 και έβαλαν μέσα από τη δουλειά τους από την πλευρά της παραγωγής, σεναρίου και σκηνοθεσίας την Ελλάδα στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας βιομηχανίας ενηλίκων.

Μάλιστα το 2018 η Ιννα Ιννακι πέρα από τα διεθνή βραβεία πουέχει αποσπάσειως πρωταγωνίστρια, είχε κατακτήσει την 3η θέση παγκοσμίως σε διαγωνισμό γυναικών επαγγελματιών παραγωγών ερωτικών ταινιών από παγκόσμιο κολοσσό, ιντερνετική εταιρία που διοχετεύει τέτοιου είδους υλικό.

Η Παρασκευή 28 Αυγούστου του 2020 είναι μία ιστορική μέρα, καθώς θα προβληθεί αφού γυρίστηκε για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά υποβρύχια ταινία ενηλίκων!

Ναι και όμως δεν σας κάνουμε πλάκα! Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, υποβρύχια γυρίσματα σε βάθος 20 μέτρωνγια να υπάρχει ο σωστός φωτισμός και καθαρά νερά για να υπάρχει ευκρίνεια εικόνας και σε κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να μην υπάρχουν ρεύματα για να μπορούν να είναι σταθεροί οι πρωταγωνιστές και οι καμεραμάν.

DJI 0042

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Σοφία Παυλίδη και Nek Junior τονέο αίμα ηθοποιών της SugarBabes.tv, καθώς και οι εικονολήπτες πέρασαν όλοι από εκπαίδευση καταδύσεων και επιδόθηκαν στην πράξη μετά από ειδική εκπαίδευση κάτι πολύ δύσκολο γενικός.

Η Ιννα και ο Τεό πρωτοπόρησαν για άλλη μία φορά! Η ταινία θα ανέβει στο σάιτ της εταιρίας παραγωγής και αναμένονται δημοσιεύματα και προβολέςτηςσεΕυρώπη και Αμερική από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που καλύπτουν την συγκεκριμένη βιομηχανία, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν με άλλες παραγωγές τους.

Μέσα από την ταινία θα προβληθεί η Ελλάδα κάτι που έμμεσα συμβάλλει και στην προώθηση της ομορφιάς της χώρας μας για τον τουρισμό. Ποιος ξέρει τι ακόμα μας περιμένει, ίσως το επόμενο βήμα για της ταινίες ερωτικού περιεχομένου να είναι το διάστημα μελλοντικά.

DJI 0070

WA0141

WA0166

WA0171

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ