Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε τον «The Rock» να... λιώσει και να τινάξει τον γάμο του στον αέρα

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πώς γνώρισε τον έρωτα της ζωής του...

Ο Dwayne Johnson, ή αλλιώς “The Rock”, μπορεί να προκαλεί… δέος με τον όγκο και τους μυς του, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι ένας ευαίσθητος άντρας, διατεθειμένος να παρατήσει τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπάει.

Ο Johnson ήταν παντρεμένος με την Dany Garcia από το 1997. Οι δυο τους έμοιαζαν το τέλειο ζευγάρι, καθώς εκτός από την αγάπη τους μοιράζονταν και την ίδια τρέλα για το μπόντι μπίλντινγκ. Άλλωστε η Garcia ήταν και η ίδια bodybuilder. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, τη Simone τον Αύγουστο του 2001. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον Rock, ο οποίος συνάντησε τον έρωτα της ζωής του, ενώ ήταν παντρεμένος.

Το «κακό» συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας The Game Plan, όπου ο ηθοποιός γνώρισε τη μουσικό Lauren Hashian. Από την πρώτη στιγμή γοητεύτηκε από την παρουσία της και δεν άργησε να τα αλλάξει όλα στη ζωή του. Ανακοίνωσε ότι χωρίζει τον Ιούνιο του 2007 και το διαζύγιό του βγήκε τον Μάιο του 2008. Οι δυο τους παρέμειναν αγαπημένοι και μάλιστα η Garcia ανέλαβε μάνατζερ του Johnson.

 

 

Ο έρωτας με τη Hashian ήταν σαρωτικός και παρά το γεγονός ότι δεν είχε καν χωρίσει, μετακόμισε μαζί της καθώς ο ένας δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τον άλλο. Ωστόσο ποτέ δεν θέλησαν να φέρουν την προσωπική τους ζωή στο φως της δημοσιότητας.

Η πρώτη φορά που έκαναν δημόσια εμφάνιση ήταν αφού τα είχαν ήδη 7 χρόνια, δηλαδή στην πρεμιέρα του G.I. Joe: Retaliation το 2013.

Η αγάπη τους σφραγίστηκε με τον ερχομό των δύο παιδιών τους. Η Jasmine γεννήθηκε το 2015 και η Tiana το 2018.

 

 

Μάλιστα ο αναπάντεχος ερχομός της δεύτερης κόρης είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν ημερομηνίες για τον γάμο τους, ο οποίος τελικά έγινε στις 18 Αυγούστου του 2019 στη Χαβάη.

Ο Johnson είχε πει χαρακτηριστικά στο Rolling Stone: «Η μαμά δεν θέλει να βγάλει φωτογραφίες γάμου με κοιλιά, θέλει να φαίνεται όμορφη».

 

 

Τα πλέον συγκινητικά λόγα τα έχει πάντως ο Rock στο Entertainment Tonight: «Εχω δίπλα μου την αγάπη της ζωής μου, τη Lauren. Ξυπνάω κάθε μέρα ευγνώμων κι ευτυχισμένος που έχω κάτι τέτοιο στη ζωή μου και κάποιον σαν εκείνη για να πορευτούμε μαζί σε αυτόν τον κόσμο».

Οταν πάντως σε μια συνέντευξη τους ρώτησαν για το μυστικό της σχέσης τους απάντησαν: «Το χιούμορ». Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η γυναίκα του δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί από τα πειράγματά της, ενώ το ίδιο ακριβώς κάνει κι εκείνος σε αυτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ