ΗΠΑ: Δωρεάν συνδρομή από γυμναστήριο σε όποιον αρνηθεί το εμβόλιο

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

To γυμναστήριο Atilis στο Νιού Τζέρσεϊ, έχει διεξάγει κανονικό πόλεμο ενάντια σε όσους παίρνουν μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, ακόμα και κόντρα στα ίδια τα εμβόλια.

Οι Φρανκ Τρουμπέτι και Ίαν Σμιθ, ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου Ατίλις, στην περιοχή Bellmawr του Νιού Τζέρσεϊ, προχώρησαν την περασμένη Τρίτη σε μια ανακοίνωση που παρέπεμπε σε κακό χιούμορ για την πανδημία, αλλά ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Ο Σμιθ επιβεβαίωσε μέσω Twitter, πως επιχειρώντας να κοντράρει την αλυσίδα εστίασης Krispy Creme, η οποία προσφέρει δωρεάν ντόνατς σε όποιον προσκομίσει αποδεικτικό εμβολιασμού, η επιχείρηση του θα κάνει το αντίθετο: θα προσφέρει δωρεάν συνδρομή σε όποιον αποδείξει έμπρακτα την άρνησή του να εμβολιαστεί.

Αν και δεν είναι μέχρι στιγμής σαφές πως μπορεί κάποιος πελάτης του γυμναστηρίου να αποδείξει την μη παρουσία του σε κλήση για εμβολιασμό, οι ιδιοκτήτες επιμένουν στην προσφορά τους, παρά τα δεκάδες αρνητικά μηνύματα στο Twitter.

Τον περασμένο Αύγουστο, το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής που εδρεύει το γυμναστήριο, είχε προχωρήσει στην προσωρινή κατάσχεση της άδειας λειτουργίας του, όταν οι δύο ιδιοκτήτες επέμειναν να διατηρούν ανοιχτή την επιχείρηση τους, παρά τα αυστηρά μέτρα lockdown. Ένα μήνα πριν, είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής, όταν τους είχε ζητηθεί να κλείσουν την επιχείρηση τους και είχαν αρνηθεί.

Τότε, ο συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, Φρανκ Τρουμπέτι, είχε δηλώσει στο CNN: "Όλοι έχουμε δικαίωμα να κερδίσουμε τα προς το ζην. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, ως Αμερικάνοι. Μας υποσχέθηκαν ελευθερία. Και ύστερα μας έβαλαν μέσα σε καταπιεστικούς περιορισμούς και αυτό είναι κάτι που δεν θα αποδεχθούμε".

Ανάμεσα στους σχολιαστές της παραπάνω ανακοίνωσης, υπάρχουν και εκείνοι που θυμούνται ότι ο Ίαν Σμιθ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος, από το οποίο ένας οδηγός είχε ανασυρθεί νεκρός, κατηγορώντας τον πως εξελίσσεται σε, "κατά συρροή δολοφόνο".

Πηγή: www.news247.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ