Happy Weekend: Γυμναστική το Σαββατοκύριακο δίπλα στη θάλασσα για μικρούς και μεγάλους!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα τα σαββατοκύριακα να γίνεσαι μέλος μιας μεγάλης παρέας που γυμνάζεται δίπλα στη θάλασσα και διασκεδάζει;

Εδώ και κάτι λιγότερο από ένα χρόνο τώρα, το Happy Weekend προσφέρει αυτά και ακόμη περισσότερα στην παραλία της Βουλιαγμένης και από Σεπτέμβριο στο Notos café στη Voula Poseidonos.

Το happy weekend είναι μια ομάδα αθλητικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιείται κυρίως στον νομό Αττικής.

Αυτό το group δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει σε μια παρέα τα άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα σχετικά με: surf, wind surfing, sup, kite, ρακέτες, beach volley, CrossFit, pilates, ηλιοθεραπεία, πεζοπορία απλή, outdoor fitness με personal trainer, latin χοροί,καφέ στην παραλία, κολύμπι, σινεμά, ski, snowboard, διάβασμα στην ύπαιθρο, βόλτες με ταχύπλοο, ομαδικές βόλτες και παιχνίδια με τους σκύλους μας και εκδρομές στη φύση.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια αμιγώς αθλητική ομάδα και το επίπεδο των ατόμων που την απαρτίζουν μπορεί να είναι από αρχάριοι ή ακόμα και άτομα που θα ήθελαν να δοκιμάσουν αλλά δεν είχαν πριν την ευκαιρία.

Το πρόγραμμα του ΣΚ θα βγαίνει και θα ανακοινώνεται από την διαχείριση με ώρες και τοποθεσίες. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το ακολουθήσει εξ' ολοκλήρου.

Παράδειγμα: αν το πρωί 10:30 έχουμε συνάντηση στη θάλασσα, μετά φαγητό και μετά bowlling και αργότερα cinema ή χορευτικό πάρτυ μπορείτε να έρθετε σε όλα ή σε κάποιο -α από αυτά.
Κάποιες φορές η διαχείριση θα κάνει δημοψήφισμα για τοποθεσίες. Για να βάλετε κάποια διαφήμιση θα επικοινωνείτε με τη διαχείριση.

Οι εξορμήσεις κυρίως-αλλά όχι μόνο- θα λαμβάνουν χώρα από Άλιμο - Λαγονήσι. Αλλά και Πάρνηθα, Μαλακάσα τον χειμώνα. Ύδρα, Σπέτσες, Αγκίστρι το καλοκαίρι... Κάθε 1,5 μήνα θα οργανώνουμε εκδρομή εκτός Αττικής.
Ο σκοπός της ομάδας είναι να αυξήσουμε την σεροτονίνη μας ?, να γυμναστούμε, να γελάσουμε, να απολαύσουμε την Αττική Ριβιέρα αλλά και εκδρομικούς προορισμούς, να αλληλεπιδράσουμε με θετικό και ΜΌΝΟ τρόπο...!!!? 

Επίσης μπορούμε να διοργανώσουμε αθλητικά event και για εταιρείες. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι ως ενήλικα να λειτουργήσει σωστά αυτή η ομάδα. Επίσης, αν αυτή την ομάδα δεν ικανοποιεί τα γούστα ή τις προσδοκίες σας μπορείτε να αποχωρήσετε διακριτικά. Απαγορεύεται να σχολιάσει κάποιος δυσμενώς άλλο μέλος της ομάδας ή την διαχειρίστρια. Προκλητική συμπεριφορά που προσβάλλει την ομάδα απαγορεύεται. Χιουμοριστικά ποστ είναι περιττά καθώς υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες που ασχολούνται με αυτά.

Η ομάδα δέχεται άτομα από 25+ χρονών με θετικά vibes και ευγενική συμπεριφορά.

Με εκτίμηση,
Φανή Χαλκιά
Happy Weekend Family

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ