Χαμός με έναν αλτήρα στο Μοναστηράκι: «Όποιος τον σηκώσει παίρνει 100 ευρώ» (vid)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κι όμως κανείς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το Thomas Inch Dumbbell Public Challenge και να πάρει τα χρήματα.

Ένα περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο Μοναστηράκι, όπου η ομάδα Greek Strength Games αποφάσισε να βάλει ένα δημόσιο challenge σε περαστικούς και τουρίστες. Πιο συγκεκριμένα, έφεραν έναν τεράστιο αλτήρα 78 κιλών, γνωστό ως Thomas Inch Dumbbell, και ζήτησαν από τον κόσμο να προσπαθήσει να τον σηκώσει.

Για να κάνουν το challenge τους ακόμη πιο ενδιαφέρον μάλιστα, ανακοίνωσαν πως όποιος ή όποιοι το καταφέρουν, θα πάρουν και 100 ευρώ. Οι προσπάθειες των περαστικών ήταν πολλές και καταγράφηκαν σε βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι των Greek Strength Games στο Youtube.

 

 

Ουσιαστικά θα έπρεπε να σηκώσουν τον αλτήρα με το ένα χέρι και από το έδαφος, να τον φέρουν πάνω από το κεφάλι τους και στη συνέχεια να τον αφήσουν πάλι κάτω. Πολλοί αισιόδοξοι πίστευαν ότι θα ήταν κάτι απλό, όμως δεν ήταν καθόλου έτσι. Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να σηκώσουν τον συγκεκριμένο αλτήρα, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον Βρετανό αθλητή αγωνισμάτων δύναμης, Thomas Inch.

Η διαφορά του συγκεκριμένου αλτήρα από τους απλούς βρίσκεται στη λαβή. Η διάμετρός της είναι 2 με 2.5 ίντσες, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι τρομερή δύναμη στον καρπό για να την πιάσεις. Κανείς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά challenge και να πάρει τα χρήματα, ωστόσο ήταν κάποιοι που τουλάχιστον το έκαναν με τα δύο χέρια. Εσύ θα το κατάφερνες;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ