Έτοιμα υγρά αναπλήρωσης VDLV: Η ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το brand της VDLV ξεκίνησε την πορεία του από το Μπορντώ της Γαλλίας, το 2012 και έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία και στην παραγωγή υγρών αναπλήρωσης για vaping!

Η εταιρεία έχει πάντα ως πρωταρχικό στόχο την επιταγή απέναντι στους κανόνες ασφαλείας, ώστε να προσφέρει στον πελάτη τα καλύτερα προϊόντα, και από άποψη ποιότητας περιεχομένου αλλά και στο κομμάτι του εξελιγμένου design.

Η εταιρεία VDLV φημίζεται για τη δέσμευση ποιότητας που προσφέρει στα προϊόντα της και είναι γνωστή για τη μεγάλη γκάμα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα cbdoilshop.gr θα βρεις υγρά αναπλήρωσης που θα σου προσφέρουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Στηριγμένη σε επιστημονικές μελέτες, η VDLV έχει αναπτύξει το δικό της σύνολο προδιαγραφών για όλα τα αρώματα που επιλέγει, δηλαδή τον βαθμό ατμίσματος.

Τα υγρά αναπλήρωσης VDLV περιέχουν:

- Προπυλενογλυκόλη
- Γλυκερίνη
- Νικοτίνη (FRENCH VAPING-GRADE)
- Αρώματα με συγκεκριμένο βαθμό ατμίσματος

Πάμε να δούμε τα πιο δημοφιλή υγρά αναπλήρωσης στην κατηγορία τους και να γνωρίσουμε καλύτερα το brand VDLV, που χαρίζει μια γαλλική νότα στο άτμισμά σου!

E-LIQUID AUTHENTIC CIRKUS – WATERLEMON BOMB 10ML VDLV

Αν είσαι λάτρης των δροσιστικών φρούτων, τότε σίγουρα θα θέλεις να κάνεις δικό σου αυτό το υγρό αναπλήρωσης. Μοσχοβολάει καρπούζι και πεπόνι, προσφέρει αίσθηση μιας πανδαισίας αρωμάτων και θα σε ταξιδέψει στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ατμιστή και να απολαύσεις μια «βόμβα» ονειρεμένων γεύσεων.

E-LIQUID AUTHENTIC CIRKUS – US TOABCCO 10ML VDLV

Η συγκεκριμένη γεύση απευθύνεται σ’ αυτούς που είναι λάτρεις του κλασικού και των έντονων αρωμάτων. Είναι ένα κλασικό καπνικό άρωμα από ξανθά φύλλα καπνού των Ηνωμένων Πολιτειών. Τώρα μπορείς να το απολαύσεις εύκολα και με ασφάλεια, σε κάθε σου Vaporizer και με την πιστοποίηση AFNOR XP D90-300-2.

E-LIQUID WANTED CIRKUS – GOURMET 10ML VDLV

Αν είσαι λάτρης των gourmet επιλογών, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψεις, εδώ, το υγρό αναπλήρωσης με άρωμα βανίλιας συνδυασμένο με μπισκότο και επιλεγμένα αρώματα ξανθών καπνών. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση με τον κατάλληλο ατμιστή και σε περιμένει για νέες γευστικές εμπειρίες!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, cbdoilshop.gr, θα βρεις όλη τη σειρά με τα υγρά αναπλήρωσης VDLV, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα γούστα και τις απαιτήσεις σου.

Γνώρισέ τα όλα και χάρισε στον εαυτό σου το δώρο της υψηλής ποιότητας!

cbdoilshop.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ