«SugarBabes magazine»: Η Ίννα Ιννάκι εξέδωσε περιοδικό με δωρεάν πρόσβαση σε πάνω από 90 ταινίες!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Ιννα Ιννακι η πρώτη διεθνώς βραβευμένη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων που έβγαλε η Ελλάδα, μετά την δημιουργία της δικής της εταιρίας παραγωγής «SugarBabes.tv», όπου έχει εδραιώσει πλέον την παρουσία της ως μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως.

Ηδη μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως βραβευμένων ηθοποιών έχουν λάβει μέρος σε ταινίες της, πολλές υποψηφιότητες για βραβεία σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ ήδη στον πρώτο χρόνο που πορεύτηκε ως σκηνοθέτης και παραγωγός κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως σε διαγωνισμό ιντερνετικού κολοσσού για την στήριξη γυναικών παραγωγών ταινιών ενηλίκων.

Μετά από την στροφή που έκανε στην παραγωγή ταινιών, και τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε στα ΜΜΕ στα τέλη του Αυγούστου δίνοντας στην κυκλοφορία την πρώτη υποβρύχια Ελληνική ταινία ενηλίκων, προχωράει σε ένα ακόμα επιχειρηματικό βήμα.

Ο λόγος για την έκδοση του δικού της περιοδικού το «SugarBabes magazine», που ήδη μπορείτε να βρείτε σε όλα τα περίπτερα της χώρας μας. Το περιεχόμενο του περιοδικού απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 και καλύπτει την βιομηχανία ενηλίκων της χώρας μας και όχι μόνο, με συνεντεύξεις, παρουσιάσεις επιχειρήσεων προϊόντων, υπηρεσιών, αλλά και διασκέδασης που δραστηριοποιούν σε αυτό τον τομέα. Ενώ θα βρείτε πλούσια και φωτορεπορτάζ από τις ταινίες της και αφίσα της νέας Ελληνίδας πρωταγωνίστριας Σοφίας Παυλίδη που επέλεξε να προωθήσει μετά τα κάστινγκ που έκανε πέρυσι.

Η Ιννα με την έκδοση του «SugarBababes Magazine» μας δίνει το προνόμιο εκπτωτικών κουπονιών σε διάφορες επιχειρήσεις, αλλά και μια μοναδική προσφορά! Δωρεάν συνδρομή για 1 μήνα στo site του «SugarBabes.tv» και πρόσβαση σε πάνω από 90 ταινίες όπου μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν με τον κωδικό που θα βρείτε στο περιοδικό της. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για καλό σκοπό κάτι που θα γνωστοποιηθεί στη δημοσιότητα πολύ σύντομα από μέρους της μιας και τώρα βρίσκεται στην προετοιμασία και αυτού του εγχειρήματος.

119018958 330868361492597 7779914170946848943 n

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ