Τα πλεονεκτήματα των διακοπών μαζί με την κοπέλα σου

Καλές οι διακοπές ή ένα ταξίδι με τους φίλους σου, όμως δεν είναι το ίδιο όταν το κάνεις με την κοπέλα σου.

Η καλύτερη φάση μιας σχέσης είναι η περίοδος του πάθους, της έντονης έλξης και αγάπης. Με λίγα λόγια όσο είμαστε ερωτευμένοι με το ταίρι μας. Τότε είναι όλα μία περιπέτεια, κάθε τι μας φαίνεται τέλειο πάνω στον άλλο και η σχέση μας ανανεώνει και μας κάνει χαρούμενους. Μετά από ένα διάστημα από έξι μήνες έως δύο χρόνια, οι ειδικοί λένε πως δεν είμαστε πια ερωτευμένοι πια. Για να διατηρήσουμε την φλόγα η λύση είναι τα ταξίδια.

Το ταξίδι είναι μία ανακάλυψη και μία εκπαιδευτική εμπειρία για τον άνθρωπο. Το να ταξιδεύεις με την κοπέλα σου μπορεί να σου δείξει πράγματα για εκείνη που δεν ήξερες και το αν πραγματικά ταιριάζετε. Κάθε ταξίδι επίσης ανανεώνει μία σχέση! Παρακάτω θα δεις με ποιους τρόπους την ανανεώνει και γιατί είναι καλό να ταξιδεύετε μαζί.

Έρχεστε πιο κοντά
Ταξιδεύοντας με την κοπέλα σου θα δεθείς μαζί της περισσότερο και πιο ουσιαστικά. Εκτός από τις πολύ ρομαντικές αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε, το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο θα ζωντανεύει από την αρχή σε κάθε ταξίδι! Το seχ επίσης θα είναι καλύτερο αφού θα αλλάζετε παραστάσεις και θα είστε πιο χαλαροί.

Δοκιμάζονται οι αντοχές
Το ταξίδι σε ένα ελληνικό νησί το καλοκαίρι είναι μία χαλαρή συνήθως εμπειρία. Σε έναν πιο μακρινό τόπο όμως υπάρχει το λεγόμενο στρες τεστ που θα περάσετε μαζί. Από το να πάτε στο αεροδρόμιο μέχρι πτήσεις που καθυστερούν ή ακυρώνονται και ξενοδοχεία που δεν είναι αυτό που περιμένατε, οι προκλήσεις είναι αρκετές. Εκεί δοκιμάζονται οι αντοχές σας μαζί αλλά και η συνεργασία και η υπομονή. Αν περάσετε με επιτυχία τέτοιες καταστάσεις θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε και τις καθημερινές προκλήσεις πιο εύκολα.

Ο χαρακτήρας της κοπέλας σου
Μπορεί στην πόλη που μένουμε να γνωρίζουμε κόσμο και να φαίνεται η κοινωνική συμπεριφορά μας. Σε έναν άλλο τόπο όμως ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε ειδικά όταν υπάρχουν καθυστερήσεις ή και αναποδιές δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα μας. Ο τρόπος λοιπόν που θα μιλήσει η κοπέλα σου και εσύ σε έναν υπάλληλο είναι καθοριστικός για την εκτίμηση που έχει ο ένας στον άλλο.

Τα ταξίδια είναι μία μικρή συγκατοίκηση
Αν και δεν είναι το ίδιο ακριβώς με την συμβίωση, στα ταξίδια όλη μέρα και όλη νύχτα είσαι μαζί με την κοπέλα σου. Δεν υπάρχει χώρος λοιπόν για να κρύψει κάτι ο ένας από τον άλλο. Θα την δεις χωρίς μακιγιάζ και θα σε δει απεριποίητο κ.α. Περισσότερο από όλα θα δείτε αν ταιριάζετε ουσιαστικά σε πολλά πράγματα.

Πηγή: health4u.gr

CBD BANNER 300X250PX

Πώς καίνε λίπος και χτίζουν μύες οι πεζοναύτες

Το fitness challenge των 4 εβδομάδων που θα μεταμορφώσει το σώμα σου.

Αυτό κι αν είναι fitness challenge. Αν καταφέρεις να βγεις ζωντανός από την εκπαίδευση στην οποία υπόκεινται οι Αμερικανοί πεζοναύτες τότε, όποιο άλλο πρόγραμμα προπόνησης και αν κάνεις μετά, θα σου φαίνεται εύκολο. Κι αυτό όχι μόνο γιατί θα έχεις βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση, αλλά επειδή θα τα έχεις δει κυριολεκτικά όλα.

Ακολουθεί, λοιπόν, το ειδικό πρόγραμμα των 4 εβδομάδων με το οποίο οι πεζοναύτες ξεκινούν την πορεία τους. Ναι, αυτή η βασική εκπαίδευση των πεζοναυτών που έχει διαρρεύσει διαρκεί μόνο έναν μήνα, αλλά είναι αρκετή για να σε κάνει να ξεκινήσεις να καις περισσότερο λίπος και να χτίζεις περισσότερο μυϊκό όγκο απ’ ότι αν ακολουθούσες ένα άλλο πρόγραμμα γυμναστικής.

Το πρόγραμμα προπόνησης των πεζοναυτών

Με αυτό το πρόγραμμα προπόνησης θα δουλέψεις ολόκληρο το σώμα σου, θα βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, την ταχύτητα και την αντοχή σου. Επίσης, θα κουραστείς πολύ, αν και θα αφήνεις μία μέρα κενή ανάμεσα στις προπονήσεις σου (3 ημέρες προπόνησης και 4 ημέρες ξεκούρασης κάθε εβδομάδα). Αλλά να ξέρεις ότι θα αξίζει τον κόπο.

1η Εβδομάδα

Push-ups: 8-10 επαναλήψεις

Squats: 8-10 επαναλήψεις

Clean and Press: 8-10 επαναλήψεις

Pull-ups: 8-10 επαναλήψεις

Push-ups: 8-10 επαναλήψεις

Swings: 8-10 επαναλήψεις

Άρσεις θανάτου: 8-10 επαναλήψεις

Πλαϊνή γέφυρα: 8-10 επαναλήψεις

Μετά από κάθε άσκηση ξεκουράζεσαι 1 λεπτό και συνεχίζεις με την επόμενη.

2η Εβδομάδα

Οι ασκήσεις της 1ης εβδομάδας συνδυάζονται με σπριντ και εμπλουτίζονται.

1η μέρα προπόνησης
Double flex + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ: 12 επαναλήψεις

Double squat + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ: 12 επαναλήψεις

Ξεκουράσου 1 λεπτό ανάμεσα στις ασκήσεις.

2η μέρα προπόνησης
2 double chin-ups + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ: 8 επαναλήψεις

2 double swings + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ: 20 επαναλήψεις

Ξεκουράσου 1 λεπτό ανάμεσα στις ασκήσεις.

3η μέρα προπόνησης
Double flex + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ: 12 επαναλήψεις

Double squat + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ: 20 επαναλήψεις

Ξεκουράσου 1 λεπτό ανάμεσα στις ασκήσεις.

3η Εβδομάδα

1η ημέρα: Squat x 20 επαναλήψεις + 12 push-ups + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ

2η ημέρα: Swings με αλτήρες x 25 επαναλήψεις + 12 clean and press + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ

3η ημέρα: Front squat που τελειώνει με push press x 25 επαναλήψεις + 8-15 δευτερόλεπτα σπριντ + 20 push-ups

Κάθε ημέρα, επαναλαμβάνεις τη μία άσκηση μετά την άλλη επί 20 λεπτά, χωρίς διάλειμμα ανάμεσά τους. Στη συνέχεια, εκτελείς έναν ακόμα 20λεπτο γύρο του προγράμματος.

4η Εβδομάδα

Η τελευταία εβδομάδα είναι το αποκαλούμενο Marine Challenge, μιας και πρόκειται για την κατεξοχήν πεζοναυτική εκπαίδευση. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 εναλλακτικές, χωρίς καμιά τους να είναι εύκολη.

1ο Marine Challenge

Double clean and press: 15 επαναλήψεις

Σπριντ: 400 μέτρα

Άρσεις θανάτου: 20 επαναλήψεις

Σπριντ: 400 μέτρα

Squats: 25 επαναλήψεις

Σπριντ: 400 μέτρα

2ο Marine Challenge

Αιωρήσεις με αλτήρες: 1 σετ x 20 επαναλήψεις

Push-ups: 1 σετ x 20 επαναλήψεις

Όποιο Marine Challenge κι αν επιλέξεις, επαναλαμβάνεις τη μία άσκηση μετά την άλλη επί 20 λεπτά, χωρίς διάλειμμα ανάμεσά τους. Στη συνέχεια, εκτελείς έναν ακόμα 20λεπτο γύρο του προγράμματος.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

O 69χρονος Lou Ferrigno εξηγεί πως συνεχίζει να διατηρεί το κορμί του Hulk!

Τον ερχόμενο Νοέμβριο ο Αμερικανός ηθοποιός Lou Ferrigno, ο άνθρωπος που ενσάρκωσε το θηριώδη... Hulk σε τηλεοπτική σειρά των 70s, θα γίνει 70 ετών, αλλά ο ίδιος παραμένει εξίσου... θηριώδης και καλογυμνασμένος όπως ήταν στα νιάτα του.

Ο Lou έχει καταφέρει να γίνει θρύλος, όχι μόνο για τους φαν των κόμικς που τον λάτρεψαν ως τον The Incredible Hulk στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 1978, αλλά έκτοτε έχει γίνει θρύλος και στο χώρο του bodybuilding.

Πρόσφατα, ο Lou γύρισε για λογαριασμό του Men's Health των ΗΠΑ, ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει την εντατική προπόνηση που κάνει για να παραμείνει fit σε αυτή την ηλικία.

 hulk9

hulk99

hulk999

 

 

Πηγή: mag.sigmalive.com

Γυμναστήριο και μάσκα…

Καλώς ή κακώς τα γυμναστήρια άνοιξαν με τους περιορισμούς που όλοι λίγο έως πολύ ξέρουμε.

Σίγουρα πρέπει με κάποιο τρόπο να υπάρξουν δικλίδες ασφαλείας και να απαλλαγούμε επιτέλους από αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο και η αναχαίτησή του σίγουρα περνάει και από τα του οίκου μας. Σίγουρα δεν μιλάμε με την κυριολεκτική έννοια της λέξης αλλά με την μεταφορική.

Οι περιορισμοί πολλοί, αλλά σε γενικές γραμμές είναι πάνω κάτω όπως και πέρυσι. Λιγότερος κόσμος στους χώρους του γυμναστηρίου, αποδυτήρια αποκλειστικά για αλλαγή ρούχων, κλειστά κλιματιστικά (αυτό πονάει), ανοιχτά παράθυρα και ΜΑΣΚΕΣ, διπλές !!

Ο φόβος και ο τρόμος. Ή μήπως όχι;

Ας αφήσουμε στην άκρη το αν και πόσο αποτελεσματικά είναι τα μέτρα προστασίας και ας σταθούμε λίγο στον αντίλογο. ‘’Με την μάσκα δυσκολεύομαι να αναπνεύσω’’ ή ‘’Είναι επικίνδυνο να κάνεις γυμναστική με μάσκα’’.

Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να κουνήσουμε το δάχτυλο σε κανέναν αλλά αντιθέτως να κάνουμε τα δεδομένα που έχουμε λίγο πιο σαφή.

Έχει αποδειχτεί ότι η χρήση μάσκας προσφέρει προστασία σε βαθμό τέτοιο ώστε να μην προκαλεί προβλήματα σε αυτόν που τη φορά, ήτοι να μην έχουν δυσκολία στην αναπνοή. Τώρα όταν οι παλμοί ανεβαίνουν και το κορμί ζητά πιο γρήγορα και μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου, είναι βέβαιο ότι ένα εμπόδιο μπροστά από την αναπνευστική οδό δεν ενδείκνυται. Άρα κατά την αερόβια άσκηση πολύ σωστά οι ειδικοί προτείνουν να ΜΗΝ τις φοράμε. Κατά την διάρκεια της υπόλοιπης προπόνησης πρέπει να τις φοράμε κανονικά. Είπαμε δεν είναι και το πλέον ευχάριστο γεγονός, αλλά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι οι τελευταίοι δεκαπέντε μήνες ήταν το ακριβώς αντίθετο του ευχάριστου, τότε μια μικρή θυσία σαν αυτή έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τίποτα.

Προσοχή! Η χειρουργική μάσκα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ούτε στο ελάχιστο να εξομοιώσει τις συνθήκες χαμηλού οξυγόνου (Υποξία)

Αν ο ασκούμενος για τον οποιονδήποτε λόγο αισθανθεί την παραμικρή αδιαθεσία κατά την διάρκεια της προπόνησης του, τότε το μόνο που έχει να κάνει είναι να σταματήσει αμέσως και να ξεκουραστεί. Δεν υπάρχει λόγος να φτάνει κανείς στα άκρα!

Η χρήση μάσκας μέσα στα γυμναστήρια είναι ένα απαραίτητο μέτρο που θα πρέπει να το υποστούμε για λίγο ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα ενός ανοιχτού γυμναστηρίου, είναι μια εικόνα που μας είχε λείψει και σίγουρα είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι να επιστρέφουμε σιγά-σιγά στο ‘’φυσικό μας περιβάλλον’’.

Αλέξανδρος Δράκος
xtrblog.gr

001 xtreme

Απίθανο: Ρώσος bodybuilder έσυρε αεροσκάφος 737 βάρους 40 τόνων! (vid)

Με αυτό το επίτευγμα, έσπασε το ρεκόρ και αναδείχθηκε ο πιο δυνατός άνθρωπος της Ρωσίας!!!

Ένας κάτοικος του Σουργκούτ της Σιβηρίας, κατέρριψε το ρεκόρ του πιο δυνατού ανθρώπου της χώρας τραβώντας ένα Boeing 737-500 που ζυγίζει 40 τόνους αφού κατάφερε να το σύρει 15 μέτρα σε μόλις 39 δευτερόλεπτα.

Ο Μαξίμ Γκαμέτσκι, έκανε επιδειξη της τεράστιας δύναμης που διαθέτει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σουργκούτ την Τετάρτη. Με ένα πλήθος θεατών να τον αποθεώνει, έκανε τρεις προσπάθειες, με το ρεκόρ του να χαρακτηρίζεται έγκυρο από τον επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Strongman, Βασίλι Γκριστσένκο.

Ο Μαξίμ Γκαμέτσκι, γνωστό με το παρατσούκλι «Η Αρκούδα της Σιβηρίας», συμμετέχει εδώ και πολύ καιρό σε διαγωνισμούς δύναμης , έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων διακρίσεων τον τίτλο του «δυνατότερου ανθρώπου του Σουργκούτ» και του «δυνατότερου άνθρωπου της περιοχής Τιουμέν», μεταξύ άλλων τίτλων.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Έλμπρους Νιγματούλιν, που έχει επανειλημμένως κερδίσει τον τίτλο του ισχυρότερου άνδρα της Ρωσίας. Το 2020, έσυρε ένα αεροπλάνο 36 τόνων, 25 μέτρα.

 

 

Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ

«Μην περιμένετε να κάψετε θερμίδες από το σεξ αλλά κάψτε θερμίδες για καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις», θα μπορούσε να είναι το μόττο των ειδικών για όσους και όσες θέλουν να αγγίξουν την κορυφή στο πεδίο της ερωτικής πράξης

Σεξ για καλή γυμναστική ή γυμναστική για καλό σεξ; Αν ετοιμάζεστε να βγάλετε το κομπιουτεράκι, τα δεδομένα έχουν ως εξής: ένα λεπτό ερωτικής πράξης, σύμφωνα με έρευνα, αντιστοιχεί σε καύση 4,2 θερμίδων για τους άνδρες και 3,1 για τις γυναίκες. Αν η μέση διάρκεια της συνεύρεσης είναι τα 20 λεπτά, το αποτέλεσμα μάλλον αποθαρρύνει, ιδίως όταν τα ευρήματα έδειξαν ότι για 30 λεπτά στον διάδρομο, οι καύσεις ήταν 276 θερμίδες για τους άνδρες και 213 για τις γυναίκες. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση.

Μπορεί η σεξουαλική πράξη να μην αποτελεί λύση για το αδυνάτισμα, η γυμναστική όμως αποτελεί το μυστικό για καλύτερο σεξ. Όπως αναφέρει η personal trainer, Nicole Davis, σε άρθρο της που αξιολογήθηκε από την κλινική ψυχολόγο Δρ Janet Brito, η βασική κίνηση είναι η καύση θερμίδων πριν το σεξ.

Η γυμναστική έχει αποδειχθεί ευεργετική για το σεξ, καθώς προετοιμάζει το σώμα για αυτά που θα επακολουθήσουν στο κρεβάτι. Ούτως ειπείν, κατά την προπόνηση όπως και στην ερωτική πράξη, αυξάνονται οι παλμοί, μεταβάλλεται η αρτηριακή πίεση, η κυκλοφορία του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής και ενεργοποιούνται οι μύες. Επιπλέον, μέσω της γυμναστικής το σώμα αφυπνίζεται, κάτι που σύμφωνα με επιστημονικά ευρήματα απογειώνει τις σωματικές αισθήσεις.

Τέλος, μελέτη είχε διαπιστώσει ότι η άσκηση πριν τη σεξουαλική πράξη απεδείχθη ιδιαιτέρως αποτελεσματική στη διέγερση γυναικών υπό αντικαταθλιπτική αγωγή.

Το σημείο του σώματος που κρύβει το μυστικό της επιτυχίας

Σύμφωνα με τους ειδικούς η συστηματική εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους μπορούν να συνεισφέρουν στη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων. Οι ασκήσεις Kegel που συνιστώνται για την περιοχή, όχι μόνο επιμηκύνουν τη σεξουαλική «νεότητα» των γυναικών αλλά, σύμφωνα με έρευνα σε γυναίκες σε λοχεία, πέτυχαν σε διάστημα οκτώ εβδομάδων να αυξήσουν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση των νέων μητέρων αναφορικά με τη σεξουαλικότητα και την ικανότητά τους να απολαμβάνουν και να προσφέρουν καλό σεξ μετά τον τοκετό.

Τα οφέλη των ασκήσεων Kegel επεκτείνονται και στο ανδρικό φύλο και τη μάχη του κατά της στυτικής δυσλειτουργίας καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν να αυξήσουν τη ροή αίματος προς το πέος.

Τα 20′ που κάνουν θαύματα

Σύμφωνα με την personal trainer Davis, 20 με 30 λεπτά ενός προγράμματος γυμναστικής αρκούν για να μας ενδυναμώσουν και να αυξήσουν την έκκριση ενδορφινών στον οργανισμό με αποτέλεσμα την καλή διάθεση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σανίδα, «γέφυρα», καθίσματα με άλμα (jump squats), ασκήσεις Kegel και κάμψεις (pushups). Συνιστάται να το κάνετε σχεδόν καθημερινά. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια άλλη από τις ασκήσεις για καλύτερο σεξ.

Με πόσες γυναίκες πρέπει να πας στη ζωή σου;

Στις πόσες παρτενέρ θεωρείσαι πολύ συντηρητικός και στις πόσες ότι έχεις χάσει το μέτρο.

Σε κάθε σχέση υπάρχει η ερώτηση παγίδα που κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο θα κάνει. «Με πόσες έχεις πάει στη ζωή σου;». Κι εκεί τι κάνεις; Λες την αλήθεια ή ανεβάζεις το νούμερο για να φανείς σουπερκούλ;

Κι ενώ λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος ιδανικός αριθμός για τους παρτενέρ που πρέπει να αλλάξει κάποιος στη ζωή του, τα κοινωνικά στερεότυπα υπερισχύουν και σε αυτή την περίπτωση. Γιατί αν πεις πάρα πολλές μπορεί να σε περάσει για άνθρωπο δίχως μέτρο, ενώ αν πεις ελάχιστες ίσως σε περάσει για συντηρητικό. Δεν βγάζεις άκρη με τους ανθρώπους.

Χάρη σε μια νέα έρευνα του Superdrug, σε 1.000 Αμερικανούς και 1.000 Ευρωπαίους, έχουμε τον αριθμό σεξουαλικών παρτενέρ που θεωρείται ιδανικό.

Ενώ σε γενικές γραμμές οι γυναίκες τείνουν να κρύβουν μερικούς απ' αυτούς που έχουν περάσει απ' τη ζωή τους, αντίθετα με τους άντρες που ανεβάζουν τον αριθμό, κατά μέσο όρο οι γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν πάει με επτά άτομα και οι άντρες με έξι. Έτσι κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι πάνω από οκτώ θεωρούνται πολλοί παρτενέρ, αλλά τα δύο φύλα αποδεικνύονται πολύ πιο γενναιόδωρα. Οι γυναίκες απ' την πλευρά τους επιμένουν ότι οι 15 ερωτικοί σύντροφοι είναι υπερβολικοί, ενώ οι άντρες λένε οι 14. Απ' την άλλη πλευρά και τα δύο φύλα θεωρούν πως οι 2 παρτενέρ φανερώνουν ένα πολύ συντηρητικό άτομο.

Όσο για το πότε η πλειοψηφία θεωρεί ιδανικό timing για να γίνει μια τέτοια ερώτηση, οι περισσότεροι απάντησαν κάπου μεταξύ των πρώτων τεσσάρων μηνών μιας σχέσης.

Το 10% βέβαια επιλέγει να μην αποκαλύπτει ποτέ τον αριθμό αυτό. Ίσως αυτή να είναι η πιο σοφή επιλογή.

  • Κατηγορία Man

Ο αθλητής που αψηφά τη βαρύτητα και κάνει κάμψεις μόνο με τέσσερα δάχτυλα (vid)

Ένας Κινέζος ερασιτέχνης αθλητής κάνει προπονήσεις σε πάρκα και πηγαίνει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο κάνοντας κάμψεις στηριζόμενος σε δύο δάχτυλα από κάθε χέρι.

Ο Σιαοχάοζι, ο οποίος εργάζεται σε μια κουζίνα εστιατορίου, είναι απίστευτα γυμνασμένος και έχει φοβερή ισορροπία.

 

Σημείωσε ότι οι προπονήσεις τον έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

Τώρα αισθάνεται πιο σίγουρος από πριν και τα βίντεό του έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε σύγκριση με το bodybuilding, ενδιαφέρεται περισσότερο για την πληρότητα των πιο απαιτητικών κινήσεων.

«Επικεντρώνομαι στις κινήσεις που είναι απαιτητικές παρά σε αυτές που φτιάχνουν ένα καλλίγραμμο σχήμα σώματος. Γυμναζόμαστε σκληρά μα όχι για να έχουμε τρικέφαλους και τετρακέφαλους», αναφέρει.
Είναι χαρούμενος που βλέπει τα μηνύματα από τους οπαδούς του που θέλουν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του στον δρόμο.
Έτσι έχει ξεκινήσει διαδικτυακά μαθήματα, για να καθοδηγήσει τους υποψήφιους στην πειθαρχία.

Ο bodybuilder με τον μεγαλύτερο λαιμό στον κόσμο!

Ο λαιμός του Κολομβιανού Ρούμπιελ Μοσκέρα είναι καταπληκτικός στους κύκλους bodybuilding.

Ο Ρούμπελ Μοσκέρα είναι ένας bodybuilder από την Κολομβία που ξεχωρίζει για τη σωματική του διάπλαση και κυρίως για τον λαιμό του.

Ο νεαρός αγωνίζεται στο IFBB Elite Pro League και είναι μια τεράστια αποκάλυψη. Ο Κολομβιανός δεν είναι πιο γνωστός για τους δικέφαλους μυς ή τους μηρούς του στον χώρο του bodybuilding, παρόλο που είναι τεράστιοι.

Ο λαιμός του είναι το μέρος που παίρνει τη μεγαλύτερη προσοχή. Νωρίτερα τον Απρίλιο, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ο λαιμός του μετρήθηκε με μεζούρα και έδειξε πως είναι 52 εκατοστά.

Έχει πιθανώς τον παχύτερο λαιμό σε ολόκληρο το άθλημα.

c43

  • Κατηγορία Νέα

7 superfoods για να χάσεις βάρος

Το κέιλ, η κινόα τα αυγά και οι άλλες νόστιμες τροφές που σε γεμίζουν ενέργεια και σε κρατούν αδύνατο.

Ο όρος superfood αναφέρεται σε οποιοδήποτε τρόφιμο είναι πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία, παρέχει στον οργανισμό σου πολλές βιταμίνες και μέταλλα, προλαβαίνει ασθένειες, κάνει καλό στην καρδιά σου και σε βοηθά να ρυθμίζεις το βάρος σου. Για την τελευταία περίπτωση, βέβαια, πρέπει να συνδυάζεις τα superfoods στη διατροφή σου με συχνή σωματική άσκηση. Εμείς, σε βοηθάμε να κάνεις την αρχή με τις 7 τροφές που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις χωρίς να θυσιάσεις τίποτα σε γεύση.

Κέιλ
Πρόκειται για τον "πρωταθλητή" των λαχανικών, ένα πράσινο φυλλώδες και κατσαρό superfood. Ανήκει στην οικογένεια των λάχανων και είναι τίγκα στις βιταμίνες A, K, C και B6. Επίσης, περιέχει μία γενναία ποσότητα ινδόλης-3-καρβινόλης - μία ουσία που πιστεύεται ότι μπορεί να δράσει προληπτικά ακόμα και για τον καρκίνο. Τα φύλλα του κέιλ έχουν πολύ λίγες θερμίδες και μπορείς να τα προσθέσεις σε μία σαλάτα ή ένα smoothie.

Αυγά
Βραστά, ποσέ ή σε ομελέτα, τα αυγά είναι πάντα νόστιμα. Αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμινών D, E, K και B6, ασβεστίου και ψευδάργυρου, ενώ είναι πλούσια σε χολίνη, ένα λιγότερο γνωστό θρεπτικό συστατικό, αλλά και σε λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, δύο χρήσιμα αντιοξειδωτικά.

Μπρόκολο
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τη βάση σχεδόν όλων των πράσινων smoothies που (πρέπει να) πίνεις αποτελεί το μπρόκολο, αυτή η πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες τροφή. Τα στελέχη του είναι φουλ σε σίδηρο, κάλιο, ασβέστιο, σελήνιο και μαγνήσιο, όπως και σε βιταμίνες A, C, E και K. Οπότε, σε συμβουλεύουμε να αρχίσεις να το προσθέτεις και στα γεύματά σου.

Γλυκοπατάτες
Γεμάτες με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, οι γλυκοπατάτες είναι θρεπτικές, νόστιμες και αποτελούν πηγή φυτικών ινών. Μπορείς να τις κάνεις ψητές στον φούρνο, να τις βράσεις ή να τις σοτάρεις και μετά να τις προσθέσεις στις σαλάτες σου.

Ρεβίθια
Έχουν υψηλή συγκέντρωση σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Επίσης, είναι τέλεια φυτική πηγή μαγνησίου, φολικού οξέος, φώσφορου και χαλκού. Εκτός από την παραδοσιακή σούπα, πρόσθεσέ τα σε σαλάτες ή βάλτα στο blender με μερικά καρυκεύματα και φτιάξε ένα εύκολο και υγιεινό ντιπ.

Σπανάκι
Το να τρως σπανάκι κάθε μέρα θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει και θα σου χαρίσει γερά κόκαλα. Αυτό το πράσινο superfood είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, σίδηρο, βιταμίνες και μέταλλα. Το καλύτερο; Μία μόνο μερίδα του υπό τη μορφή smoothie θα κάνει το στομάχι σου να νιώθει γεμάτο για πολλή ώρα.

Κινόα
Η κινόα είναι ένα superfood που φτιάχνεται από σπόρους και αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες τροφές της μοντέρνας υγιεινής διατροφής. Είναι πλούσια σε μαγγάνιο, μαγνήσιο, φολικό οξύ και φώσφορο. Στο διαδίκτυο, θα βρεις πολλές και εύκολες συνταγές για να την εντάξεις στη διατροφή σου.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS