Τι είναι η Creapure®?

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ποιότητα, καθαρότητα και ασφάλεια με την Creapure®.

H Creapure® είναι μία συγκεκριμένη ποικιλία μονοϋδρικής κρεατίνης που παράγεται από το εργοστάσιο Alzchem Trostberg GmbH στη Γερμανία. Παράγει τα, εγγυημένα, υψηλότερης ποιότητας προϊόντα, όπως η Creapure@, η οποία παράγεται σε μία εξειδικευμένη εργοστασιακή μονάδα στο Trostberg.

Η Creapure® είναι η πιο ευρέως κλινικά ελεγμένη μορφή κρεατίνης και έχει αποδειχθεί η ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της. Όταν αγοράζετε τα προϊόντα Creapure® μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε τα καλύτερα και ασφαλέστερα συμπληρώματα της αγοράς. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται δεν προέρχονται από ζώα, κάτι που σημαίνει ότι δεν περιέχουν καθόλου ζωικά υποπροϊόντα. Είναι εγκεκριμένα από τον οργανισμό IFS FOOD, ο οποίος είναι πιστοποιημένος και εγκεκριμένος από Διεθνείς Οργανισμούς Ασφάλειας Τροφίμων.

Κρεατίνη: Το διατροφικό συμπλήρωμα του ίδιου του ανθρώπινου σώματος

Η κρεατίνη, η οποία βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος, παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό του σώματος.
Περίπου το 95% της αποθηκευμένης στο σώμα κρεατίνης βρίσκεται στους μυς, κυρίως με τη μορφή φωσφοκρεατίνης.
Όταν λαμβάνεις συμπλήρωμα κρεατίνης, αυξάνεις τα αποθέματα φωσφοκρεατίνης. Είναι μια μορφή αποθηκευμένης ενέργειας στα μυϊκά κύτταρα. Βοηθάει το σώμα σου να παράγει περισσότερο ΑΤΡ, την καθαρή ενέργεια των μυών δηλαδή.

Όταν απαιτείται ενέργεια, το ΑΤΡ (Τριφωσφορική Αδενοσίνη = το ενεργειακό νόμισμα των κυττάρων) μετατρέπεται σε ADP (Διφωσφορική Αδενοσίνη). Στη συνέχεια το σώμα μετατρέπει την ADP σε ΑΤΡ ξανά, χρησιμοποιώντας ενέργεια προερχόμενη από την τροφή, όμως αυτό χρειάζεται χρόνο και τα μυϊκά κύτταρα μπορούν να αποθηκεύσουν ελάχιστη ποσότητα ΑΤΡ μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα σε μία υψηλής έντασης μυϊκή προσπάθεια. Ως εκ τούτου, η συμπληρωματική λήψη κρεατίνης είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσουμε ψηλά τα επίπεδα φωσφοκρεατίνης.

Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται κρεατίνη καθημερινά

Ένας ενήλικος έχει αποθηκευμένη περίπου 80-130γρ κρεατίνης στο σώμα του. Κάθε μέρα περίπου 1-2% αυτής της ποσότητας διασπάται και αποβάλλεται, που σημαίνει ότι πρέπει να ανανεωθεί με κάποιο τρόπο. Το ανθρώπινο σώμα, με φυσικό τρόπο, παράγει μια κάποια ποσότητα κρεατίνης, ενώ η λήψη της από το φαγητό, σημαίνει ότι θα πρέπει να τρώμε μεγάλες ποσότητες κρέατος καθημερινά. Δεδομένης λοιπόν της καθημερινής ανάγκης σε κρεατίνη και της δύσκολης αλλά και με κινδύνους κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας κρέατος σε καθημερινή βάση, οι περισσότεροι αθλητές καταφεύγουν στην χρήση ενός συμπληρώματος κρεατίνης. Η ποιότητα τώρα της κρεατίνης, είναι επίσης κάτι πολύ βασικό, όσον αφορά στην ασφάλεια και αποτελεσματικότητά της. Κι εδώ έρχεται η Creapure®.

Πόσο χρειάζομαι;

Η λήψη 3-5γρ. Creapure® κρεατίνης σε ημερήσια βάση, θα ανανεώσει και αντικαταστήσει την ποσότητα κρεατίνης που χρησιμοποιεί το σώμα. Μπορείτε να εξατομικεύσετε αυτή την ποσότητα, βασισμένοι στο βάρος, την μυϊκή μάζας και κυρίως ανάλογα με την ένταση και ποσότητα της προπόνησης που κάνετε.

Η Creapure® μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όμως η ιδανική στιγμή είναι αμέσως μετά την προπόνηση. Αντίθετα με ό,τι ήταν δημοφιλές παλιότερα, ΔΕΝ χρειάζεται περίοδο υπερφόρτωσης.

Ποιοι θα ωφεληθούν;

Η κρεατίνη δεν είναι απαραίτητη μόνο για αθλητές δύναμης. Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για όλα τα αθλήματα που απαιτούν τη μέγιστη προσπάθεια και δύναμη, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, η κολύμβηση, το τένις και η ποδηλασία. Για να αποδώσετε τα μέγιστα σε οποιοδήποτε άθλημα το σώμα σας θα χρειαστεί μια αρκετή ποσότητα κρεατίνης.

Επίσης, καθώς μεγαλώνουμε ηλικιακά, θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη ωφέλεια από τη λήψη Creapure®. Σε συνδυασμό με μία μέσης έντασης άσκηση με αντιστάσεις, η Creapure® θα μας βοηθήσει να καθυστερήσουμε σημαντικά την απώλεια μυϊκής μάζας που έρχεται με την πάροδο του χρόνου, ενώ θα αυξήσει τις πνευματικές ικανότητες.

Γνωρίζατε μήπως ότι υπάρχουν αρκετές έρευνες που έχουν αποδείξει ότι η κρεατίνη έχει ακόμα μεγαλύτερες θετικές δράσεις όσον αφορά στις εγκεφαλικές λειτουργίες, στον ύπνο (καλύτερη ποιότητα), στην αντιοξειδωτική δράση και την υγεία των οστών;

Όσοι ακολουθούν μια Vegan διατροφή, έχουν, για ευνόητους λόγους, ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από συμπληρωματική λήψη κρεατίνης.

Γιατί να επιλέξεις Creapure®

- Η Creapure® βρίσκεται στην Λίστα της Κολωνίας (ένας εξειδικευμένος οργανισμός που πιστοποιεί την ασφάλεια τροφίμων και συμπληρωμάτων) και ελέγχεται για απαγορευμένες ουσίες. Χρησιμοποιώντας μόνο προϊόντα που βρίσκονται στη Λίστα της Κολωνίας, ένας αθλητής είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα με αντί-ντόπινγκ έλεγχο.
- Η παραγωγή της Creapure® χρησιμοποιεί την Ανάλυση Hazard και HACCP, ένα διεθνές σύστημα που ελέγχει τα τρόφιμα για υγειονομικούς σκοπούς.
- Το εργοστάσιο Alzchem Trostberg GmbH, εκεί δηλαδή που παράγεται η Creapure®, είναι πιστοποιημένο με ΙSO 9001, ISO 14001 και ISO 50001.

 001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ