Τραυματισμός-φρίκη bodybuilder: Έσκισε τους θωρακικούς μυς και έσπασε το κόκαλο (vid)

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Έναν φρικτό τραυματισμό είχε ο bodybuilder Ράιαν Κρόουλι προσπαθώντας να κάνει έλξεις με βάρη 220 κιλών, με αποτέλεσμα να υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά.

Σοκ προκαλεί ο φρικτός τραυματισμός του Βρετανού bodybuilder Ράιαν Κρόουλι, καθώς έσκισε τους θωρακικούς μυς του και έσπασε το κόκαλο σε ένα γυμναστήριο στο Ντουμπάι προσπαθώντας να κάνει έλξεις με βάρη 220 κιλά.
Ο Κρόουλι ήταν μαζί με τον γυμναστή του στον πάγκο, όταν συνέβη το τρομακτικό περιστατικό. Το βίντεο πόσταρε ο ίδιος ο γυμναστής του στο Instagram και φαίνεται να σχίζονται αριστερά οι θωρακικοί μύες του και να σπάει το κόκαλο στο χέρι του.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

 

 

Ο Κρόουλι, του οποίου το ατύχημα δεν καλύπτεται από την ασφάλισή του, υπεβλήθη σε 4ωρη χειρουργική επέμβαση και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να συνεχίσει να κάνει bodybuilding.

Για τον λόγο αυτό ο Κρόουλι, που πλέον είναι στη διαδικασία της ανάρρωσης, έφτιαξε έναν λογαριασμό ενίσχυσης στο GoFundMe και μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 38.000 δολάρια.
«Πονάω πάρα πολύ αυτή τη στιγμή, όλο μου το σώμα είναι πρησμένο από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι και τα χέρια. Το στομάχι μου είναι πολύ πρησμένο και κυριολεκτικά έχει ένα σάκο με υγρά και φλεγμονές που ταλαντεύεται μόλις κινούμαι» ανέφερε ο Κρόουλι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει αφότου πήρε εξιτήριο.

Πηγή: sputniknews.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ